Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон ніколи не ухилявся від випробувань і хотів битися з твариною, яка важила майже в два рази більше його.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Майк Тайсон одного разу запропонував доглядачеві зоопарку більше 10000 доларів за те, щоб той дозволив йому битися з сріблястою горилою.

У своєму розквіті колишній чемпіон світу в суперважкій вазі важив 100 кг, але ніколи не ухилявся від випробувань, він хотів битися з твариною, яка в середньому важила майже в два рази більше його.

Майк Тайсон
Майк Тайсон

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У супроводі своєї тодішньої дружини Робін Гівенс Тайсон зробив пропозицію в розмірі 10 тисяч доларів під час поїздки в зоопарк. Згадуючи цю історію, він сказав: "Я заплатив працівнику Нью-Йоркського зоопарку, щоб він знову відкрив його тільки для мене і Робін. Коли ми дісталися до клітки з горилою, там була одна велика срібляста горила, яка просто залякувала всіх інших горил. Вони були такими могутніми, але їхні очі були як у невинного немовляти. Я запропонував обслуговуючому персоналу 10 000 доларів за те, щоб він відкрив клітку і дозволив мені розбити ящик для соплів цього сріблястохвостого. Він відмовився".

Публікація Майка Тайсона, скріншот: Instagram
Публікація Майка Тайсона, скріншот: Instagram

Хоча він хотів поставити горилу на місце, Залізний Майк - великий любитель тварин. Він тримав білих тигрів у себе вдома під час своєї легендарної кар'єри, перш ніж змінити свою позицію щодо приручення пізніше в своєму житті.

Нагадавши, Майк Тайсон побив чоловіка на борту літака.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Майк Тайсон показав свою міць на тренуванні.