Легендарний 53-річний американський боксер Майк Тайсон продовжує активну підготовку до свого повернення на ринг. Спортсмен розмістив відеоролик тренування на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на ролику "Залізний Майк" у спортзалі неймовірно швидко та потужно б'є по лапах, непогано рухаючись, як для своїх 53 років.

"Тренуйся розумніше кожен день", - підписав пост ексчемпіон.

Майк Тайсон, скріншот Instagram

Слід зазначити, що в 53 роки Майк Тайсон оголосив про відновлення кар'єри на кілька виставкових боїв. Він поки не визначився зі своїми найближчими планами. Однак, є ймовірність, що "Залізний Майк" після завершення пандемії коронавірусу втретє зустрінеться на рингу з Евандером Холіфілдом, який у 57 років також оголосив про відновлення своєї боксерської кар'єри.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На професійному рингу на рахунку Майка Тайсона 56 боїв, з яких 50 перемог (44 нокаутом) і 6 поразок. Він абсолютний чемпіон світу у важкій ваговій категорії серед професіоналів (1987-1990), чемпіон світу за версіями WBC (1986-1990, 1996), WBA (1987-1990, 1996), IBF (1987-1990), The Ring (1988 - 1990).

Майк Тайсон, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рефері ММА епічно осоромився при спробі зупинити бій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній противник Усика розповів про расизм і вбивство батька поліцією.

Також "Знай.ua" писав, коли Ентоні Джошуа зможе вийти на ринг з Олександром Усіком.