Дружина мера Києва Віталія Кличка показала, як готується до виступу з молоденьким блакитнооким музикантом.

Про це Наталія Кличко розповіла і показала відповідне фото на своєму акаунті в Instagram. Як відомо, дружина мера захоплюється співом і зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією, хоч сама вже давненько проживає в Німеччині.

Віталій та Наталія Кличко, фото xsport
Віталій та Наталія Кличко, фото xsport

На знімку 47-річна жінка радісно посміхається поруч з молодим і судячи з усього маловідомим музикантом, який виступає під псевдонімом Daniel Lеon. У його Instagram є парочку кадрів з Наталею. На фото він виглядає доброзичливим і усміхненим, також у нього є невеликі татуювання на тілі.

Скріншот з Instagram, Наталія Кличко
Скріншот з Instagram, Наталія Кличко

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

У підписі до публікації Наталія Кличко заявила, що вони готові до сцени, але подробиць заходу не розкрила. Можливо, це пов'язано з благодійністю для допомоги Україні.

Варто відзначити, що подружжя більшу частину часу живуть порізно - Віталій в Україні, а Наталя в Німеччині. Троє їхніх спільних дітей зараз проживають у Великобританії, де здобувають вищу освіту. Ходять чутки, що пара давно в розлученні, але мер спростовує цю інформацію.

Віталій та Наталія Клички, фото xsport
Віталій та Наталія Клички, фото xsport

Раніше ми писали про те, що Наталія Кличко знайшла те, що може повернути до життя навіть посеред війни: "Здавалося б, нічого особливого"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віталія Кличка одягла вишукану сукню, щоб повідомити про важливу подію: "Час покинути"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"