Відома співачка і заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не тільки на сцені, але і в соціальних мережах. Дівчина частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, число яких вже перевалило за 120 тисяч.

Катерина Бужинська розмістила парочку яскравих фотографій зі свого недавнього благодійного концерту, який відбувся в Словаччині. В організації їй допомогла Тетяна Доканіна, а також викладач і учні школи мистецтв Могилева-Подільського, і місцевий танцювальний колектив FS SALAN.

Зібрані гроші з концерту Бужинська пожертвує в благодійний фонд "Здорове дитинство без меж".

Скріншот з Instagram, Катя Бужинська
Скріншот з Instagram, Катя Бужинська

"Ми не зупиняємося і рухаємося далі з благодійними концертами Європою, заради нашої спільної перемоги!Слава Україні!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Артистка зізналася, що співала зі сльозами на очах через усвідомлення, що під час її концерту окупанти атакували Україну ракетами і забрали життя мирних людей. Глядачі теж відчували її настрій і співпереживали.

"З важким серцем, знаючи, що по нашій рідній землі сьогодні вдарили 50 ракет, ми співали зі сльозами на очах… і глядач так само щемливо сприймав усе, що відбувалося на сцені", - зізналася Бужинська.

Раніше ми писали про те, що Катя Бужинська відповіла, чому не варто недооцінювати ворога: "Знищує поступово і методично"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль стала символом для українців: з образу співачки шанувальники малюють жінку Землі

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова попросила у президента Володимира Зеленського здійснити головну мрію: "Найкращий подарунок"