Антон Савлепов - відомий український танцівник, музикант і шоумен, що став найбільш популярним у складі групи Quest Pistols.

Потім в колективі "Агонь", в рамках сольного проекту... але повномасштабна війна проти рашистів повернула Антона знову до Quest Pistols, щоб виступити з благодійними концертами на допомогу нужденним українцям.

Антон Савлепов, фото: Instagram
Антон Савлепов, фото: Instagram

Зараз Антон Савлепов розповів ситуацію, від початку якої можна напружитися. Багато хто не готовий до того, з чого починає співак невелику історію, пов'язану з його другом.

"Я зі своїм другом помітив, що по факту немає чистокровних українців. Тому до чого всі ці розбрати. І на підтвердження моєї теорії, мій друг каже: "Так, ось мій дід був росіянин. Тому я на чверть руський". І уявляєте, у мене схожа ситуація з предками - мій дід помер. І виходить, я на чверть мертвий? Що все одно краще, ніж бути росіянином. Слава Україні, друзі", - зазначив Антон Савлепов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Савлепов, фото з вільних джерел
Савлепов, фото з вільних джерел

"Я спочатку аж напружилася", "А я здається на 50% мертва, але це все одно краще ніж бути "руською"!", "У мене все покоління українці. Я рада, що я українка і моя дитина українка", - пишуть користувачі в коментарях.

@ukra1ne.1n.heart

#україна🇺🇦 #война #украина🇺🇦 #юмор

♬ оригинальный звук - Тот, который Литвин

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала, як працює карма на прикладі Патріарха Кирила, який благословив війну: "Господи, не милуй!"

Як повідомляв "Знай.ua", Quest Pistols повертається в легендарному складі з Антоном Савлеповим: "Війна об'єднує"

Знай.иua писав, пропагандистка Марія Захарова побачила ядерну загрозу просто з Великобританії: "Відвернути увагу від краху"