Українська телеведуча, модель, нутриціолог і володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також всі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч осіб.

Валерія Крук показала, як один дуже "принциповий" шанувальник відреагував на її пост, в якому була інформація щодо недавнього обстрілу Києва окупантами. Дівчина написала його російською мовою, адже на її думку, тільки так росіяни зможуть все зрозуміти. На жаль, публікацію Instagram видалив.

Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук
Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук

Один хлопець на ім'я Максим дорікнув їй в тому, що вона пише і говорить на мові ворожої країни. На що Крук прямолінійно і з матами попросила, щоб від неї відстали з подібними коментарями. Також вона заявила, що живе у вільній країні, уряд якої не забороняє використання російської мови.

"Від*біться будь ласка від мене з приводу мовного питання", - написала Валерія.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Більше того, вона звернулася до того самого Максима і запропонувала йому піти на фронт, захищати Україну, замість того, щоб строчити подібні коментарі.

"І виконаєш 2 місії одразу: захищати нашу країну будеш і хлопцям мораль почитаєш на тему: якою мовою їм потрібно говорити", - гнівно заявила дівчина.

Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук
Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук розповіла, як на її яскраву зовнішність реагують чоловіки в Туреччині: "Був досвід не зовсім адекватної поведінки"

Як повідомляв Знай.uа, сестрам Завальським з гурту "Алібі" довелося тікати від війни в Україні з дітьми на руках: "Розуміємо, що всі відчувають"

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" висміяла потуги волонтерів, які допомагають російським окупантам: 300 рублів за два тижні