Слава Дьомін - відомий український ведучий, інтерв'юер, який поспілкувався вже з величезною кількістю наших зірок шоу-бізнесу.

Зараз йому ніхто не знадобився, щоб висловити весь свій гнів на адресу рашистів і їх мирних жителів за те, що в понеділок, 27 червня 2022 року, сталося в місті Кременчук.

Дьомін і тополі, скріншот з відео
Дьомін і тополі, скріншот з відео

"Ці вибл*дки вже знову пишуть, що ця постанова! С*ки! Вам ніколи не відмитися! Але ви поки своїми курячими мізками цього не розумієте. Бумеранг існує і він скоро прилетить за знищення кожного українського міста і понівечені життя", - пише Слава Дьомін в публікації.

Цю агресію, і не тільки від інтерв'юера, можна зрозуміти - загинуло мінімум 10 осіб в результаті ракетної атаки. 40 людей поранено.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Слава Дьомін з колишньою дружиною Оксаною, фото з Instagram
Слава Дьомін з колишньою дружиною Оксаною, фото з Instagram

"Мерзоти путінські сд*хніть назавжди, расея - тварі", "Так хочеться, щоб і у них були такі постановки...", "Тоді їх було теж постановкою!", "Бажаю щоб у них в Москві була така "постановка", "Треба просити Притулу, щоб він нарешав ядерну боєголовку. Ми скинемося. Інакше, мабуть, ніяк...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Дьомін зізнався, що перебуває у вільних стосунках, але не виключає возз'єднання з колишньою дружиною: "У нас любов"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Дьомін Дізнався все про похоронний бізнес сім'ї української фанатки Путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші

Знай.ua писав, Слава Дьомін зізнався, коли відпустив "образу" через відсутність батька у своєму житті: "І нехай буде так у кожного"