Відомий український музикант і лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський довгий час жив і працював в росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію. Крім того, артист всіляко підтримує співвітчизників, ні хвилини не вірячи в мерзенну пропаганду рф.

31-річний Євген Мільковський опублікував парочку гарячих фотографій з оголеним торсом. Варто відзначити, що чоловік в свої роки виглядає вражаюче, про що йому регулярно нагадують шанувальники. У кадрі він стоїть на колоритному килимі з мікрофоном, поруч з барабанною установкою.

Скріншот з Instagram, Євген Мільковський
Скріншот з Instagram, Євген Мільковський

У підписі до публікації Мільковський заявив, що більше не впізнає себе і його особистість "вкрали". Судячи з усього, це знову відсилання до війни в Україні, де він народився. Артист дуже важко переживає трагічні події.

"Я не відчуваю, що моє життя триває. Це інше життя..." - написав музикант.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники підтримали кумира і повідомили, що будуть любити його незалежно від того, наскільки сильно він зміниться. Також вони сподіваються, що війна скоро закінчиться.

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/
Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/
Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Раніше ми писали про те, що лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський змусив шанувальників тремтіти від передчуття - готує щось особливе: "Це пушка"

Як повідомляв Знай.uа, Євген Мільковський розповів про народження та перші кроки гурту "Нерви" у Києві: "Найталановитіші живуть в Україні"

Також портал Знай.uа писав, що Євген Мільковський з гурту "Нерви" написав першу пісню українською мовою: про біль, постріли та мовчання під час війни