Відома українська хореограф і переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова вирішила трохи поностальгувати і показала яскраві кадри з мирного життя. Спогадами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками, спілкуючись з ними на сторінці в соцмережі. Хореограф частенько ділиться важливою і корисною інформацією, а також радує новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

Так цього разу Ілона Гвоздьова поділилася архівними кадрами, які були зняті ще до війни під час фотосесії. Хореограф позує в ніжній фіолетовій сукні серед квітів, милуючись прекрасним сонячним заходом в теплий літній вечір.

"Спогади з минулого року", - йдеться у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Вже на іншому відео Ілона Гвоздьова пробігає повз квітів у розкішній білій сукні, яка ефектно майорить на вітрі.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."