Відома співачка Ірина Федишин показала, як українські захисники відповідають російським окупантам на обстріли цивільних об'єктів. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин активно веде свою сторінку в соцмережах, тому шанувальники завжди знають, що відбувається в її житті. Зірка в основному займається волонтерством і дає благодійні концерти, щоб допомагати ЗСУ, але навіть з напруженим графіком не забуває радувати новими публікаціями.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Федишин показала кадри, як ЗСУ під музику і з великим запалом дають російським окупантам жорстку відповідь на обстріли мирних міст. У підписі до ролика зірка зазначила, що таким чином захисники, зокрема, помстилися за удар по ТРЦ в Кременчуці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З Днем Конституції України. Перемоги і миру нашій Україні, а все інше ми відбудуємо. P.S.: Спасибі ВСУ за гаряче привітання і відплата за Кременчук", - підписала кадри співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Крім того, ми писали, Сніжана Бабкіна показала, як чоловік за допомогою рота доводить її до найвищого ступеня задоволення: "Кращий показник - мурашки".