Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, крім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Вікторія Булітко розмістила відеоролик, який встигли опублікувати вже в багатьох акаунтах Instagram. На ньому невідома дівчина підійшла на вулиці до катафалку, на лобовому склі якого була фотка президента РФ путіна, який почав повномасштабну війну в сусідній, суверенній державі.

Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко
Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко

Кадри викликали дикий захват, особливо в українців. І гумористка, судячи з усього, теж оцінила таку перспективу.

Швидше за все, розміщення фотки диктатора на катафалці - це ініціатива з народу, але як же сильно вона гріє душу і надихає.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ні для кого не секрет, багато людей, і навіть європейці, чекають смерті путіна. Особливо цей знаменний день хочуть застати постраждалі у війні українці, у яких росія відібрала практично все, нажите роками і чесною працею.

Раніше ми писали про те, що пропагандист Соловйов нарешті визнав, що росіяни - нацисти, Вікторія Булітко "дочекалася": "Єдина правда з брехливого рота"

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" висміяла потуги волонтерів, які допомагають російським окупантам: 300 рублів за два тижні

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Булітко знайшла спосіб назавжди закрити кордони України для росіян: "Давай зробимо це"