Президент України Володимир Зеленський не зрадив мирний народ, залишившись в країні, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів.

Раніше його дружина, перша леді Олена заявляла, що жодного разу не виїжджала за межі держави. А ще якось вона зізналася в страшних мріях її сина. Про це було сказано в інтерв'ю The Economist.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Подружжя виховує двох дітей - 9-річного Кирила і 17-річну Олександру. Дівчина закінчила школу в цьому році і планує здобувати вищу освіту не десь закордоном, а вдома - в Києві. Тоді як малюк зумів налякати Олену Зеленську. Їх безпека знаходиться під питанням не тільки зараз через рашистів, але і в майбутньому...

"Я дуже сподіваюся, що коли Кирилу виповниться 18 років, ми вже багато років будемо жити у вільній і мирній країні. Найстрашніше, що він всім каже, що хоче бути солдатом", - заявляє жінка.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олена Зеленська, скріншот з відео
Олена Зеленська, скріншот з відео

Хоча якась частина населення України раді цією відповіддю, засуджуючи президента з різних причин. Тим не менш, Володимир Зеленський, ймовірно, знайде спосіб, щоб у молодого покоління в майбутньому не було причини йти в армію поза контрактом.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла світовим колегам, чим займаються Українки під час війни: багато хто міг би взяти приклад

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська подбала про маленьких українців, що з'являються на світ в екстремальних умовах війни: "Зробимо все"

Знай.ua писав, Олена Зеленська знову звернула увагу світу на війну в Україні: "Не звикайте до нашого болю"