Антон Птушкін - відомий український тревел-блогер, який зараз їздить по країні і висвітлює фрагменти з військового життя.

Він розповідав про волонтерів, про популярного пса патрона і так далі. Але ось актор, сценарист і гуморист Improv Live Show Костянтин Трембовецький вважає Птушкіна поганою людиною через те, як він поводився протягом останніх восьми років.

Антон Птушкін. Фото: скрін youtube
Антон Птушкін. Фото: скрін youtube

— Важко визнавати свою провину, тим більше в такому великому питанні-хочеться говорити: "Я ж завжди був наш. Я хоч і знімався в російській передачі, але паралельно знімав на Youtube шоу про українські стартапи. А чому я мовчав 8 років? Я не мовчав, а подорожував і розповідав про країни". Іди нах*й, бл*ть.

Костянтин Трембовецький, скріншот з відео
Костянтин Трембовецький, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

— Чому ти його так ненавидиш?

— Ну тому що він - це п*здець який... він записав відео, в якому все пояснює і воно повне п*здежу і маніпуляцій. Це гірше, ніж якби він його не записав. Ось коли цей Птушкін п*дарас записує свої відео про те, що: "Чому я мовчав 8 років? Я не мовчав, я розповідав про Канкун". Я тебе про це питаю? Ти бл*ть!

@valeriia_zh

#Самвидав #хпзп #трембовецький про #птушкин #україна

♬ оригінальний звук - Valeriia_Zh

Нагадаємо, Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити..."

Як повідомляв "Знай.ua", Антон Птушкін відвідав талісмана чернігівських ДСНСників пса Патрона і зворушив Дорофєєву: "Дві супер зірки"

Знай.ua писав, Олександр Педан і Костя Трембовецький принизили Селезньова і Кобіна на полі заради ЗСУ: "Ми йшли пішки"