Популярна українська блогерка і володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні і відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 85 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук знайшла нову тему для обговорення - переговори між українською та російською сторонами, які на початку війни відбулися, але ні до чого доброго не привели. Дівчина заявила, що з таким, як путін, ніяких домовленостей бути не може. І недавній обстріл Кременчука тому доказ. Ракета окупантів зруйнувала торговий центр і забрала життя мирних українців.

"З Гітлером переговорів теж не було і бути не могло. Поважаю і люблю наш народ за сміливість і хоробрість, ми не потерпимо диктаторів, ніколи 💙💛", - написала дівчина.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук
Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

Блогерка впевнена, що обстріли відбуваються спеціально, щоб залякати населення, яке надалі буде вимагати переговорів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Але у нас не такий народ. Чим більше по нас це г*вно стріляє, тим більше неприязні до них, м'яко сказано", - заявила Покрещук.

Шанувальники згодні з блогеркою. Вони вважають, що український народ тільки стає сміливіше від постійних атак окупантів, і у них не вийде нас зламати.

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Раніше ми писали про те, що королева пластики Настя Охрещук "оскаржила" Божу заповідь про заборону створювати собі кумира: "Повинні бути ідеали"

Як повідомляв Знай.иа, Настя Покрещук після "відпочинку" в Туреччині зізналася, що рідні краї сприятливо на неї впливають: "Вдома я навіть красивіше"

Також портал Знай.иа писав, що тіло Насті Покрещук набрякло і покрилося моторошними синцями після пластики, але її це не злякало: "Ще більше буде дірка між ніг"