Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова), яка відносно недавно вперше стала мамою, не забуває про свою творчу кар'єру і численних шанувальників в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 460 тисяч осіб.

Анастасія Кочетова показала серію зворушливих знімків зі своїм чоловіком, музикантом Сергієм Середою і їх спільним сином на ім'я Давид. У кадрі щаслива подружня пара бавиться з малюком, насолоджуючись сімейним моментом.

Скріншот з Instagram, MamaRika
Скріншот з Instagram, MamaRika

У підписі до зворушливих знімків співачка заявила, що кожен окупант, які приніс українському народу хоч краплю болю і страждань, обов'язково поплатиться. На її думку, правило бумеранга або та ж карма існує, тим більше для тих, хто безжально забирає людські життя.

"Отримуєш рівно те, шо несеш у цей світ, правда у десятикратному розмірі. Ті, хто щодня приносять стільки болю і горя українцям отримають своє, бо немає більшого зла ніж вбивство невинних і скалічені людські долі. Бог є, він з нами, тримаймося рідні!" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці чекають, коли цей жах закінчиться. Деякі впевнені, росіяни ще довго будуть відмиватися від бруду, а ганьба буде переслідувати їхніх дітей і онуків.

Коментарі - instagram.com/mamarika_official/
Коментарі - instagram.com/mamarika_official/

Коментарі - instagram.com/mamarika_official/
Коментарі - instagram.com/mamarika_official/

Раніше ми писали про те, що MamaRika блиснула пружними формами в спокусливому купальнику, Сергій Середа не стримав струмінь: "Зая"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika в серці Ірпеня нагадала світові про страх, біль і величезну силу духу українських жінок в перші дні війни: "Повернути дітям"

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"