Відома співачка, колишня учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська продемонструвала один зі своїх талантів. Ефектний ролик зірка опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська - талановита співачка і має велику армію шанувальників. Зірка регулярно радує їх новими фото або відео, а буває і ділиться наболілим. Цього разу публікація артистки розважального характеру.

Слава Камінська. Фото: Instаgram
Слава Камінська. Фото: Instаgram

Так, на нових кадрах Слава Камінська показала, що має не тільки яскраву зовнішність і музичний талант, але і дуже гнучке тіло. Зірка з легкістю сіла на шпагат і захопила шанувальників. У підписі до гімнастичної вправи артистка зазначила, що зробила це, швидше за все, на суперечку, щоб довести, що може і таке.

"Коли тобі кажуть, що ти щось не зможеш. Я? Ага", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Шанувальники в коментарях відзначили, що якщо людина талановита, то це проявляється у всьому.

"Талант у всьому, дівчина чарівниця", "красуня", "Ось це поворот", - написали під відео.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому".

Також наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Крім того, ми писали, оголена Олена Філонова в гонитві за вічною молодістю розляглася на кушетці, довірившись незнайомці: "Будемо воду виганяти".