Зірка "Світського життя", відома телеведуча і журналістка Катя Осадча розповіла про цілодобову роботу на благо України. Цим вона поділилася на сторінці в соцмережі instagram.

Катя Осадча з перших днів російського вторгнення активно займається корисними для суспільства справами, зокрема створила платформу для пошуку зниклих людей.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Так, телеведуча розповіла, що її проєкт приносить велику користь і возз'єднує людей, яких розлучила війна. Вона зазначила, що робота не припиняється ні на хвилину, але все це стало можливо не тільки завдяки її старанням.

Катя Осадча подякувала всім людям, причетним до проєкту, які цілодобово безперервно викладаються на повну, щоб її справа жила і приносила користь.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Незважаючи на останні новини і взагалі незважаючи ні на що, ми не маємо права на відчай і на зупинку! Наш @poshuk.znyklyh працює 24/7 я вдячна всім волонтерам, що з бомбосховищ, з коридорів, з-за кордону з дітьми на шиї, шукають, вантажать списки, тримають зв'язок з волонтерами в містах, шукають корисну інформацію!",- поділилася телеведуча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розставання з Потапом розповіла про нову втрату: "Люди показують туалет".