Відома українська співачка Оля Цибульська насилу стримуючи сльози показала, які "військові" об'єкти з дня в день атакують російські окупанти. Несамовите фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережах і завжди тримає шанувальників в курсі подій, які з нею відбуваються. В основному співачка радує позитивними фото і відео, але на цей раз поділилася несамовитим кадром, щоб світ не забував, що відбувається в Україні.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, на фото зображена зруйнована кімната, а серед завалів тіло маленької дівчинки, яка спокійно спала, поки російські окупанти не запустили ракету по її будинку.

"Вона просто спала. Їй було шість. Кожна дитина, кожне життя. Боже, зупини цей кошмар. Серце на шматки", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Таким чином Оля Цибульська в черговий раз показала, які "військові" об'єкти атакують російські окупанти. Щодня через злочинні накази командування зс рф, гинуть невинні люди і маленькі діти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю і описала своє ставлення до жителів сусідньої країни: "це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".