Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, крім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Вікторія Булітко розмістила моторошний кадр попадання окупантської ракети по торговому центру в Кременчуці. Побачене викликає шок, а число загиблих і поранених того дня назавжди залишиться в пам'яті українського народу.

Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко
Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко

Варто відзначити, що після новини про черговий обстріл росіяни стверджували, що це була постановка і українці навмисно влаштували пожежу. Але на цьому відео можна чітко побачити ракету, що летить в будівлю, де знаходилися мирні люди.

Артистка підкреслила, що після цих кадрів весь світ переконався в злочинах російських окупантів і побачив наслідки путінського режиму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Вони - це велика смердюча могильна яма, в яку путін їх закопав разом їз собою. Земля їм бетоном☠️", - гнівно написала Булітко.

Раніше ми писали про те, що пропагандист Соловйов нарешті визнав, що росіяни - нацисти, Вікторія Булітко "дочекалася": "Єдина правда з брехливого рота"

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" висміяла потуги волонтерів, які допомагають російським окупантам: 300 рублів за два тижні

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, чому перемога обов'язково буде за Україною: "Нас не зламати ніколи"