Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав, як в російських дитсадках знущаються над дітьми. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк регулярно радує шанувальників новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Також актор іноді ділиться роздумами і піднімає соціально важливі теми.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актор вирішив показати, в яких умовах ростуть діти в Росії. Тарас Цимбалюк поділився скріншот повідомлення, яке розіслали співробітники дитсадка у рф батькам своїх вихованців.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Виявляється в подібних установах немає можливості забезпечити діток горщиками і ті змушені ходити в туалет в каструлі. Саме незрозуміле те, що після цього посуд миють і варять в ній їжу, якою годують дітей. Такі сумні реалії життя в Росії пояснюють, чому російські окупанти мародерствують в Україні і щиро дивуються, побачивши унітаз.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу" Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."