Відома українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з українцями корисними порадами, які їй допомагають їй контролювати емоції. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережах, тому її шанувальники завжди в курсі подій в житті зірки. Вона регулярно радує новими яскравими фото, а іноді і ділиться корисною інформацією.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Надя Дорофєєва вирішила поділитися порадами, які допомагають їй контролювати емоції в цей складний період. Як виявилося секрет емоційної стабільності - це медитація.

"Я знаю, що всім дуже важко...напевно, ви вже втомилися від усіляких мотиваційних постів, але я хочу поділитися тим, що дійсно допомагає особисто мені", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка розповіла, що заняття медитацією допомагають їй отримати сили для життя і відпустити хворобливі емоції. Вона висловила сподівання, що це допоможе й іншим дати сили пережити цей складний час.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".