Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору, повеселив шанувальників забавним роликом. Порцією позитиву він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора володіє неймовірним почуттям гумору, тому його шанувальники завжди налаштовані на позитив. Шоумен частенько радує новими фото і відео на своїй сторінці в соцмережі і відволікає українців від трагічних подій.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора організував справжній хіп-хоп-дует з домашнім улюбленцем. На відео він тримає в руках собачку, а на тлі звучить кумедна пісня про пса, який звертається до ЄС за гаубицями для якнайшвидшої перемоги України над російськими загарбниками. Трек виконаний в стилі нагадує хіп-хоп.

"Гау гау біц потрібно більше! Навіть пес просить ЄС", - підписав яскравий ролик шоумен.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальників дует дуже повеселив.

"Це щось... Чарівна собачулька", - відреагували в коментарях.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".