Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом в Instagram стежить близько 150 тисяч осіб.

Павло Зібров сходив на моновиставу "Я вдома", в якій грає єдина головна акторка - Наталія Могилевська. Він розмістив кілька фото і відео з заходу і поділився враженнями, не забувши розхвалити співачку.

Зібров заявив, що немов ковтнув свіжого повітря і наповнився енергією, яку випромінювала Могилевська.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

"Пісні у виконанні Наталі Могилевської перепліталися з написаними під час війни віршами Героя України, поета Юрія Рибчинського", - додав Зібров.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш того, артист звернувся до Могилевської, адресував їй безліч комліментов і привітав з дебютом. Він зазначив, що всі присутні в залі гості перейнялися виступом співачки, не стримуючи сліз.

"Наталочко, ти настільки емпатична, в тобі стільки енергії, творчого пориву. У залі не було байдужих, ніхто не зміг стримати сліз, наскільки глибоко ти заглянула в душу кожного", - написав Павло.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров святкує 65-річчя: доньці артиста довелося "збирати" батька до купи

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров розповів про знак, який "з'явився" йому під час війни: "Вимушено"

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров показав крик душі мільйонів українців: "Прості слова, але до сліз...."