Гуру українського гумору, відомі актори, зірки "Квартал 95" Євген Кошовий та Олександр Пікалов повеселили кумедним роликом. Новою порцією позитиву поділилися на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі instagram.

Євген Кошовий та Олександр Пікалов з перших днів російського вторгнення займають свій фронт - гумористичний. Артисти не дають українцям піти в депресію і постійно радують новими порціями якісного гумору на актуальні теми.

Кошовий і Пікалов. Фото: скрін youtube
Кошовий і Пікалов. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірки студії "Квартал 95" вирішили показати, який альтернативний вид з вікна Кремля міг би спостерігати володимир путін, якби Кошовий і Пікалов в один прекрасний день вистежили його.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео глава Кремля йде через зал до вікна, відкриває фіранку і визирає. На цьому склейка і в кадрі з'являються гумористи, які стоять внизу і настійно рекомендують володимиру путіну вийти до них і отримати свою "нагороду" за злочини скоєні щодо українського народу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців: "Живемо тут, зараз".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Світлани Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин захопилася ЗСУ, які під музику і з великим запалом відповідають окупантам на їхні злочини: "Гаряче вітання".