Світлана Лобода - відома українська виконавиця, яка раніше, до повномасштабної війни проти рашистів, не була проти виступати в росії... більш того, рідко з'являючись на батьківщині.

Але з 24 лютого 2022 року все змінилося. Точніше пізніше - лише з часом Світлана Лобода висловила свою однозначну позицію на підтримку українському народу, називаючи росіян агресорами і вбивцями. Нещодавно вона навіть відвідувала рідний Ірпінь, який був знищений окупантами.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Зараз в Stories вона поділилася невеликою, але черговою брехливою новиною російських ЗМІ. Там говориться, що вона нібито переписала всю свою нерухомість на свого охоронця.

"В даний момент за співачкою не числиться ніякої російської нерухомості. Щоб врятувати свої мільйони і побоюючись арешту нерухомості, Світлана вибрала довірителем свого охоронця Гаджимурата Абдулаєва", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Також вони продовжили, ніби цей чоловік організував транспортування її автомобілів до Білорусі. І він же тепер є "власником" її заміського будинку.

"Мурад приємно здивований. Ну чому ж ви весь час брешете!?", - написала у відповідь на все це Світлана Лобода.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода повернулася в Україну і пережила найскладніший день у своєму житті: "Всередині застиглий холод"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль натякнула на нещирість Світлани Лободи в Ірпені: "Лукаво повертаються під селфі"

Знай.ua писав, Світлана Лобода зробила перший внесок на відновлення рідного міста: "Добро ніколи не забувається"