Відома блогерка та дружина Сергія Бабкіна зайнялась городництвом у Німеччині

Свої досягнення вона показала у сторіс instagram.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

Як відомом, через війну зіркова сім'я була змушена виїхати з України. Зараз вони живуть у Німеччині, же винаймають невеликий будинок.

А ще Сніжана знана блогерка, вона займається медитацією і в неї є послідовниці, яких вона називає "сніжинки". За життям її зіркової родини стежать 225 тисяч підписників у соціальній мережі instagram.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як розповіла вона, з початком війни вони разом з Сергієм дали понад 30 концертів. Крім того, зараз все вони роблять самі, в тому числі й займаються підготовкою до виступів.

А ще Сніжана відкрила в собі новий талант - вона зайнялась городництвом. Зірка показала як поруч з будинком у ящики для квітів вона висіяла кріп та кінзу. А також поділилася секретом - на клумбі висіяла редьку, правда невідомо, якою буде реакція господаря будинку на це. Все це вона робила власними руками з великим задоволенням. А чоловік у захваті фільмував всі події.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Пізніше дружина Сергія Бабкіна показала, як почав сходити її майбутній врожай.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна показала, як чоловік за допомогою рота доводить її до найвищого ступеня задоволення: "Кращий показник - мурашки".

До слова, Сніжана Бабкіна показала як змінилися їх з Сергієм діти за час війни.

До слова, "Готуємо все самі": дружина Сергія Бабакіна поскаржилась на життя за кордоном.