Ведуча популярної програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка є нареченою колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка, з величезною радістю сприйняла новину про звільнення частини полонених українців.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Олена-Крістіна Лебідь зізнається, що після таких втішних новин працювати хочеться з неабияким ентузіазмом.

"Вчорашня гарна новина про азовців зарядила позитивом!✊🇺🇦❤️‍🩹 Тому сьогодні ми з Сарою на позитиві))) Хто перший наздожене м'яч, той і їде на роботу 🙈 😂 😂 😂 🤪 Відчуваю, Сара там змонтує новий сезон 😂😂😂", - йдеться у пості телеведучої. Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

Нагадаємо, 29 червня в рамках найбільшого з 24 лютого обміну полоненими Україна повернула 144 військових, з яких 95 захисників "Азовсталі". Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомляється, що зі 144 звільнених – 95 оборонців "Азовсталі". Серед них – 43 військовослужбовці полку "Азов"". Загалом звільнено 59 бійців Національної гвардії; 30 – Військово-морських сил; 28 – Збройних сил України; 17 – Державної прикордонної служби України; 9 – Територіальної оборони; 1 – Національної поліції України.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" застерегла від шахрайської схеми, на яку ведуться українці: "Заробити хочуть на вас"

Також ми писали, Олена-Крістіна Лебідь закликала не вестися на "віддам задарма" під час війни - залишитеся без грошей

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь розбагатіла під час війни - такий "скарб" є у кожного українця: "Коли відчуваєш себе олігархом"