Світлана Лобода висловила свою однозначну позицію на підтримку українському народу, називаючи росіян агресорами і вбивцями.

Зараз виконавиця поділилася новою публікацією в Telegram, де заявляє, що з кожним днем стає все важче і важче. Триває напруга, а ще нескінченний страх за власне життя і існування близьких, рідних і маленьких діточок. Це спонукало її розповісти історію Емілії, яка продовжує мріяти незважаючи ні на що.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Старший брат дівчинки написав мені на пошту з не звичайною, для сьогоднішнього часу проханням. Хлопчик розповів, що не дивлячись на свій юний вік, Емілія велика прихильниця моєї творчості", - йдеться в повідомленні.

Хлопець написав у листі, що дівчинка дуже боїться звуків повітряної тривоги і вибухів з самого початку війни. І тому, щоб відволіктися, їй включали пісні Світлани Лободи. Вона практично всі з них знає на пам'ять.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

В даний час однією з найважливіших завдань виступають посмішки малюків і їх позитивні емоції. Світлана Лобода дізналася, що Емілія любить іграшки, тому згодом у неї їх з'явилося дуже-дуже багато.

Нагадаємо, Тіна Кароль натякнула на нещирість Світлани Лободи в Ірпені: "Лукаво повертаються під Селфі"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода повернулася в Україну і пережила найскладніший день у своєму житті: "Всередині застиглий холод"

Знай.ua писав, танцюрист Світлани Лободи Назар Грабар відповів росіянам за "паляницю": "Ми ж не довбо*б"