Зірка серіалу "СуперКопи" показав, як війна змінила його життя

Про це він розповів у програмі "Ранок з Україною".

Павло Тупіков. Фото: скрин відео
Павло Тупіков. Фото: скрин відео

Як сказав актор, коли почалася війна, він зрозумів, що "кіна не буде" - знімати фільми та серіали поки не будуть. Зібравши та відправивши родину у безпечне місце, він лишився на Київщині.

Як виявилось, стригти його колись давно навчив його товариш, тому він без вагань взяв до рук машинку для стрижки волосся.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

""Я подумав, що це спілкування з людьми і після роботи ти відразу отримуєш якісь гроші. Так, вони невеликі, але ти можеш навчитися тут і зараз. У мене навіть не було грошей, щоб заплатити за курси барберства", – розповів він.

Він купив все необхідне обладнання та облаштував майстерню просто у себе на балконі. За словами актора, вартість його зіркових послуг залежить від клієнта. За день він може надати послуги 4 відвідувачам.

"До мене прийшла стороння людина і каже, скільки. Я сказав 150, чоловік глянув у дзеркало і дав 200 грн", – сказав актор.

Варто зазначити, що дружина не заперечувала вибору Павла, оскільки вона не дуже любить виставляти особисте життя на публіку, як заведено у шоу-бізнесі.

Нагадаємо, "Це просто супер": зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал поділилася з шанувальниками радістю.

До слова, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал погрілася під київським сонцем: "Тисячі щасливих спогадів".

Раніше ми писали, що зірка "Сватів" Анна Кошмал показала, як знімає стрес: "Рятуюся, як можу".