Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору, показав зворушливі сімейні кадри на особливу дату. Яскравими моментами з життя він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора частенько радує шанувальників новими фото та відео з життя, а також нерідко піднімає настрій курйозними публікаціями. На цей раз шоумен показав низку зворушливих сімейних знімків на честь знаменної для всієї родини дати.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Як повідомив гуморист, його родина відзначає одразу два свята - 16-річчя доньки та 21-у річницю весілля. Дядя Жора підготував яскравий фотоколаж, у якому показав дорослішання доньки, день весілля та просто приємні моменти із сімейного життя.

"Особлива дата! У нас сьогодні подвійне свято", - поділився з шанувальниками Дядя Жора.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники не встояли і написали багато приємних слів та побажань родині шоумена.

"Вітаємо Вас із подвійним святом. Бажаємо міцного здоров'я та всього найкращого Вам та Вашій прекрасній родині", "Зі святом принцесу, красуню! Миру та успіхів у навчанні!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".