Відома українська співачка Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів через часті стреси. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди намагається тримати контакт із шанувальниками, тому нові фото чи відео на її сторінці у соцмережі зовсім не рідкість. Зірка показує та розповідає практично про всі цікаві моменти у житті, тим самим трохи відволікаючи шанувальників від сумних реалій.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу співачка розповіла, що приїхала на локацію, де має відбутися її благодійний виступ. Члени її команди пішли до ресторану, щоб скоротити час за смакотами, а зірка залишилася у гримерці з кориснішою їжею.

Оля Цибульська зазначила, що не може дозволити собі походи до ресторанів через постійні стреси, які негативно позначилися на її постаті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Приїхали на локацію. Хлопці до ресторану, а я хочу влізти до s-ки. Оскільки всі зажерті стреси - прилипли на фігуру", - поскаржилася знаменитість.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю і описала своє ставлення до жителів сусідньої країни: "це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".