Фіналіст "Битви Екстрасенсів", рунолог Денис Маклашевський передбачив держпереворот у росії. Як зруйнується країна-агресор, він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Денис Маклашевський заявив, що у майбутньому Росії не існуватиме, як країна і не матиме свого президента. За його словами, РФ буде розділена між Китаєм, Японією, Казахстаном, Фінляндією, Литвою, Україною та Білоруссю.

Денис Маклашевський та Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Денис Маклашевський та Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

"Я чекаю на нього, я чекаю на цей переворот, я чекаю на поділ росії і президента там уже не повинно бути. Сибір - це Китай, Курили - Японія, Казахстан забирає собі першу частину, фіни забирають своє місто Петербург, яке забрала колись росія у Фінляндії. Частина відійде Литві, частина забере Україна і залишиться Кремль по Білорусі і швидше за все це буде Білорусь", - заявив Маклашевський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що українці такий перебіг подій оцінили.

"План супер, мені подобається", "Хай би швидше, але скільки там не адекватів, хоча головне відрубати голову, хвіст поборсається лише трохи", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".