Співачка Alyona Alyona каже, що дуже добре те, що в Україні заборонили феєрверки

Про це вона розповіла у сторіс соціальної мережі instagram.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

Alyona Alyona багато часу приділяє соціальним мережам, тому її шанувальники завжди знаходять щось цікаве для себе і завжди в курсі життя улюбленої виконавиці. Зірка нерідко радує шанувальників веселими кадрами та ділиться своїми враженнями.

Цього разу вона розповіла як побувала на концерті світової знаменитості репера Post Malone. Як зізналась зірка, вона буда в захваті від його шоу, проте одна річ її дуже замутила - це велика кількість феєрверків. Глядачі не чекали на таке.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вона також додала, що в залі була значна кількість українців і вона бачила переляк в їх очах. Також вона зауважила, що добре є те, що в Україні заборонили феєрверки.

"Все було нереально круто, єдине, що мене смутило - це кількість феєрверків. Ну дуже класно, що у нас феєрверки нарешті заборонили. Ми не очікували, що будуть феєрверки. В залі дуже легко було знайти українців, які теж не очікували, що будуть феєрверки, переляк в очах було видно неозброєним оком", - сказала вона.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Alyona Alyona повеселилася з імпровізованим мікрофоном в руках і несподівано "народила" хіт: "Заспівала б в караоке"ю

До слова, Alyona Alyona та Jerry Heil "змусили" німців співати українською: "Хочемо показати справжню силу".

Раніше ми писали, що Alyona Alyona та Jerry Heil втілили весь біль українців: "Чому?"