Відома українська співачка Надя Дорофєєва згадала минуле літо та один із найяскравіших моментів минулого літа. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва регулярно радує шанувальників новими та яскравими кадрами з життя, а також ділиться важливими новинами та роздумами. На цей раз зірка порадувала українців неймовірним виконанням народної пісні, а також поділилася спогадами.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Так, Надя Дорофєєва заспівала пісню "Ой там на горі" та зазначила, що зараз дуже важливо підтримувати свою культуру, щоб про Україну чули у всіх куточках світу та не забували про страшну війну. Також вона згадала, що цю ж пісню вперше виконала минулого літа на День Незалежності України і це був один із найяскравіших моментів того часу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вперше я заспівала "Ой там на горі" на День Незалежності у 30-річчя України: надала пісні нове звучання, зробила зовсім іншу версію та додала гітарне соло. Тоді разом зі мною співав увесь Олімпійський, назавжди запам'ятаю той момент", - поділилася зірка .

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".