Стало відомо, чи спілкується Ліля Подкопаєва з найкращою подругою, яка зараз в росії

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Лілія Подкопаєва, фото з instagram
Лілія Подкопаєва, фото з instagram

Як відомо, 24-го лютого Подкопаєва перебувала у США. Зірку почало трусити, в неї почалася паніка та нерозуміння як таке може статися у 21 столітті й що наші так звані "друзі" можуть таке зробити.

Як розповідає Ліля, вона навіть не намагалася зв'язатися з найкращою подругою Ані Лорак. На її думку, мовчанням артистка красномовно висловила свою позицію.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я нічого їй не писала. Мені здається, що мовчання буває дуже чутним або гучним. Ані Ані Лорак, ані її представник не зробив ніякої заяви. Ніякої. Тому ми робимо висновки, що вона зробила те, що вона хотіла зробити. На жаль. Я все чекала, тому що кожен голос має значення. Кожен голос із такою кількістю фолловерів, прихильників - це такий щит, який треба було виставити. Тому, що кожного дня вмирають діти, і ми як мами не можемо цього дозволити", - сказала гімнастка.

В коментарях прихильники написали:

"Видно по Лилии как ей больно, и все мы я уверена пережили такой момент , все мы потеряли друзей и даже родных , но нам нужно держаться и жити далі, бо ми того варті, наша нація незламна і найдобріша в світі. 💛💙 все буде Україна!"

"Довго всі чекали щось почути на рах Лорак…печаль"

Нагадаємо, розкішна Лілія Подкопаєва показала свою найбільшу гордість: "До мрії з рекордною швидкістю".

До слова, Подкопаєва розсекретила ім'я двомісячної доньки: незвичайний вибір.

Раніше ми писали, що Подкопаєва зворушливо привітала сина з днем народження: "Моя гордість"