Дружина відомого українського телеведучого та журналіста Анатолія Анатоліча Юла зізналася, що дуже скучила за романтичними прогулянками та показала, про що зараз мріє найбільше. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дружина Анатолія Анатоліча Юла активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться новими кадрами з життя, а також розповідає про свої переживання та роздуми. Цього разу вона показала чому дуже нудьгує.

Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube

Так, на опублікованому відео Юла крокує босоніж вуличкою під час дощу. Вона наголосила, що зараз, коли в Україні війна, їй не вистачає саме таких романтичних моментів. За її словами, повернувшись до Києва насамперед вона пройдеться улюбленими вулицями, насолоджуючись теплим дощем.

"Мрію так пробігти київськими вуличками... Що б ви раніше зробили, повернувшись додому?", - підписала відео дружина телеведучого.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що зараз Юла разом із дітьми перебуває у Франції, куди вони поїхали після початку повномасштабної війни. При цьому глава сімейства Анатолій Анатоліч невдовзі повернувся до України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".