Відома українська виконавиця Оля Полякова показала, якою патріоткою підростає її молодша донька Аліса. Зворушливим роликом зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова завжди намагається бути на зв'язку із шанувальниками і навіть між благодійними концертами завжди знаходить час, щоб поспілкуватися у соцмережі. Зірка часто радує новими фото та відео, а також ділиться цікавою інформацією.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

На цей раз Оля Полякова показала свою молодшу дочку Алісу. Дівчинка загорнулася у жовто-блакитний прапор і посеред кімнати з тремтінням у голосі виконує гімн України. Раптом Аліса трохи збивається, але зіркова мама допомагає їй, і вона закінчує куплет.

У підписі до ролика Оля Полякова вказала, що російським окупантам явно не вдається "денацифікувати" Україну. Навпаки - справжніх патріотів стає дедалі більше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Не знаю, що вони там денацифікують, вони точно націоналізують та українізують Україну! Наші діти хочуть бути українцями!", - підписала ролик Оля Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."