Знаменитий український співак Павло Зібров розповів, як на початку повномасштабного вторгнення бачився з Аліною Гросу та її бойфрендом Романом Полянським, яким він дуже захопився. Цим артист поділився в інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях".

Павло Зібров розповів, що на початку війни виїхав разом із дружиною на Буковину, де зустрівся з Аліною Гросу. Тоді артистка активно займалася волонтерством, а їй у всьому допомагав актор Роман Полянський, з яким вона перебуває у стосунках.

Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram
Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram

За словами Павла Зіброва, незважаючи на те, що її хлопець росіянин, він є справжнім патріотом України. Артист згадав, що Полянський завжди заступався, коли чув від когось погані слова про Україну. Ця якість у бойфренді співачки дуже захопила Павла Зіброва.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він молодець. Він росіянин, і я розумію, що внутрішньо йому складно перебувати на Буковині, на Заході України. Але він патріот! Він ходить морди б'є, якщо хтось слово скаже проти України. Він наш хлоп!", - поділився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".