Блогерка Катерина Репяхова виграла справу в суді

Про це дружина зіркового співака повідомила в сторіс соціальної мережі instagram.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Як відомо, причиною конфлікту між теперішньою та колишньою дружинами Віктора Франковича стала квартира. Її співак купив в кредит за часів попереднього шлюбу. А під час розлучення він обіцяв лишити житло Ларисі та їхньому синові Павлу. На жаль, сталася трагічна подія. Їх спільний син помер від раку у 2020 році.

А минулого року співак та Репяхова запропонували Ларисі продати квартиру та погасити кредит. Вона натомість мала отримати 100 тисяч доларів на купівлю іншої, меншої оселі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Колишня дружина образилась та в соціальній мережі назвала Катерину гидотними словами. Цього блогерка не стерпіла та подала до суду. Співак був проти, через це їх шлюб ледь не розпався.

Суд відбувся й Катерина виграла справу. Вона оприлюднила його рішення. За образи на її адресу в соціальній мережі Репяхова отримає 8 тисяч гривень.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

"Хочу, щоб люди, які кажуть гидоту на інших людей знали!!! Вони за це можуть понести відповідальність!" - написала блогерка.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Віктор Павлік від душі повеселився з сином від Каті Репяховой: була і музика, і танці.

До слова, талант, весь у тата: Співак Віктор Павлік показав як готує маленького сина до сцени.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяхової в важливу для родини дату: "Богом посланий".