Український співак Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяхової після тривалого розставання. Яскравими кадрами батько поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

У зв'язку з повномасштабним російським вторгненням Віктор Павлік ще в перші тижні війни відправив дружину Катю Репяхову і сина в Ізраїль. Вони пробули там кілька місяців і спілкувалися з главою сімейства лише телефоном і по відеозв'язку.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

На даний момент сімейство знову возз'єдналося і разом насолоджуються проведенням часу з сином, який відзначає важливу дату - 1 рік. На честь цього Віктор Павлік і Катя Репяхова влаштували милу сімейну фотосесію, щоб відобразити дорослішання свого первістка.

Також Віктор Павлік зворушив теплими словами, які адресував малюкові.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Коханий мій синочок, Михасик, Богом посланий ангел, з днем народження тебе, дорогий! Ми тебе з мамою дуже любимо! Щоб ти був здоровий і щасливий! Нехай Господь тебе оберігає! Нам 1 рік!!!!",- побажав музикант маленькому синові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал інформував, Христина Гірник та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком попри війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".