Український музикант Віктор Павлік разом з маленьким сином влаштували зворушливе шоу для Каті Репяховой. Яскравим роликом співак поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Війна розлучила багато українських сімей, які не можуть возз'єднатися вже четвертий місяць. Винятком не є і зірки, зокрема родина Віктора Павліка. Музикант кілька місяців не бачив ні дружину, ні сина, але нещодавно сімейство змогло возз'єднатися і разом відзначити день народження сина, якому виповнився рік.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

Так, Віктор Павлік поділився зворушливим відео, яке, швидше за все, було зроблено в день святкування іменин. У центрі кадру музикант, який на гітарі виконує пісню, а біля нього енергійно підтанцьовує син. Вийшло дуже ефектне і миле шоу для мами Каті Репяховой і, можливо, для гостей свята.

Віктор Павлік з сином. Instagram/viktorpavlik
Віктор Павлік з сином. Instagram/viktorpavlik

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Судячи з відео син Віктора Павліка росте дуже талановитим, адже в такому юному віці вже відчуває ритм і дуже ефектно рухається. Судячи з захоплених голосів за кадром, танець дуже сподобався присутнім.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Також наш портал інформував, Олексій Дурнєв нагадав українцям, завдяки кому ми спимо у своїх ліжках: "Кожен день щось важливе".

Крім того, ми писали, дочка Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний".