Відома українська прима-балерина та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, який важкий виклик кинула їй війна. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катерина Кухар розповіла, що життя кинуло їй серйозний виклик. Вона зауважила, що вже роздумує над організацією нового навчального року у хореографічному училищі, але в умовах війни дуже складно приймати рішення.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

"Час складних, але таких необхідних рішень. Учора мали дуже важливу та конструктивну нараду з нашою командою. Готуємося до наступного навчального року 2022-2023. До тих викликів, які ставить перед нами час!", - поділилася Катерина Кухар.

За словами Кухара через війну коледж, швидше за все, буде тимчасово перенесений до Словаччини. Це необхідно задля безпеки як учнів, і педагогів. Вона зазначила, що таке рішення дуже важке, але необхідне, щоб установа могла нормально функціонувати та навчати учнів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні ми маємо не просто скоригувати правильний освітній процес на наступний навчальний рік. Насамперед ми думаємо про БЕЗПЕКУ наших учнів та педагогічного колективу, заради нашого майбутнього. Тому розглядаємо питання створення тимчасового притулку коледжу в Словаччині під час дії військового стану", - розповіла прима. -Балерина.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів - все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: "Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".