Відома українська співачка MamaRika влаштувала день добрих справ та відвідала діток, які перебувають у лікарні "Охматдит". Яскравими кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika регулярно радує шанувальників новими кадрами як з особистого життя, так і з різних виступів. Так, цього разу зірка вирішила подарувати трохи усмішок найменшим українцям, які побачили всі жахи війни, та відвідала лікарню "Охматдит".

MamaRika, фото з Instagram
MamaRika, фото з Instagram

Співачка виконала низку пісень та весело пострибала з дітками під музику, викликавши у них позитивні емоції, яких зараз так не вистачає. MamaRika зізналася, що дуже засмучена тим, що діти змушені переживати всі жахи, які творять російські окупанти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Просто хочу сказати, що наші діти не заслуговують на всі жахи, які відбуваються зараз, і це не враховуючи тих бід, які і так випали на їхні непрості долі. У кожного маляти своя історія, і поруч завжди Мама, в очах якої безмежна любов та хвилювання, бажання прихилити весь світ - тільки би найдорожчий скарб одужав і посміхався без болю і страждань", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".