Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого та творчого життя, за якою у соцмережі стежить понад 9 мільйонів людей.

Ведучі Надія Матвєєва та Григорій Решетник у програмі телеканалу СТБ "Все буде добре. Неймовірна правда про українців" поділилися приголомшливою новиною, яка напевно викличе безліч суперечок.

Вони повідомили, що російського артиста Максима Галкіна прибрали із чорного списку Мінкультури. На думку СБУ, чоловік Пугачової більше не створює загрози Україні.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Галкін мало не з першого дня війни чітко озвучив свою позицію та всіляко підтримував український народ. Зіркова сім'я навіть вирішила поїхати з рідної росії до Ізраїлю. Наразі там артист влаштовує благодійні заходи, а частину зібраних грошей перераховує українським біженцям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше він заявляв, що вважає за належне понести відповідальність, оскільки є громадянином росії. Максим усвідомлює, що його президент напав на незалежну країну і занапастив сотні безневинних життів.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Але, як показали у сюжеті програми, не всі українці вірять у "хороших русских". Багато хто засуджує росіян за мовчання і за те, що вони роками обирали диктатора своїм президентом.

Раніше ми писали про те, що син Максима Галкіна дав пораду реперам: "Гарік, чудово виходить!"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін показав вічно молоду дружину Аллу Пугачову - з кожним роком все гарніше: "Око не відірвати"

Також портал Знай.ua писав, що на Максима Галкіна напали під час виступу через жарти про росію: артист показав обличчя у гематомах