Відома співачка після розлучення з Дантесом вирішила розкрити подробиці свого дитинства

Про це вона розповіла в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Надя не лише популярна співачка, а й блогерка. Співачка активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Вона розповідає шанувальникам подробиці свого особистого та творчого життя. За нею стежать 5,3 млн підписників.

Не так давно вона спантеличила фанатів звісткою, що в неї два тати та вона дуже цим пишається.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У мене було два тата – і я цим завжди дуже пишалася! Обох тат люблю і обом вдячна", - написала вона.

Проте свою публікацію вона присвятила татові Олексію , якого вже немає поруч з нею. Як розказала зірка, він не був її рідним батьком, проте завжди був поруч з нею та підтримував Надю.

"Не бувши моїм рідним батьком, він годинами чекав мене під музичною школою, возив мене на вокальні конкурси, записував концерти різних артистів, щоб я могла потім переглядати їх та вчитися співати та виступати, він навчив мене позувати, бо любив фотографувати мене, він показав мені величезну кількість класних українських пісень – і однією з наших з ним коханих була "Росте черешня в мами на городі" Анатолія Горчинського… Тату, я все пам'ятаю і ціную", - написала вона.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

До слова, Надя Дорофєєва зворушила щирістю почуттів: "Скільки щастя в очах дітей".

Раніше ми писали, що Дантес хоче залишитися без одягу, спілкуючись з Кацуріною після розставання з Дорофєєвою: "Одного разу"