Відомий український журналіст Дмитро Гордон, який займається власним YouTube проектом і записує інтерв'ю з багатьма цікавими особистостями, також є ще й активним користувачем соцмережі Instagram. Кількість його підписників вже перевищила 1 мільйон.

Дмитро Гордон опублікував відеоролик з популярним російським музикантом Сергієм Шнуровим, лідером гурту "Ленінград" та "Рубль". Артист вирішив присвятити свою нову творчу роботу журналістові з росії Олександру Невзорову, який нещодавно отримав українське громадянство і наробив чимало галасу.

Олександр Невзоров
Олександр Невзоров

На вчинок Невзорова бурхливо відреагували і українці, і росіяни. А Сергія Шнурова, зважаючи на все, співвітчизник дуже розчарував.

Скріншот з Instagram, Дмитро Гордон
Скріншот з Instagram, Дмитро Гордон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Музикант записав кілька рядків про те, що журналіст зрадив рідну країну і швидко "перевзувся". Більше того, артист упевнений, що Олександра все життя переслідуватиме ганьба.

Гордон не оцінив спробу Шнурова образити Невзорова. Шанувальники взагалі заявили, що музикант продався кремлю.

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Раніше ми писали про те, що Дмитро Гордон пояснив, чому більшість українців повернуться додому після війни

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Гордон помірявся з Жаном Беленюком своїми Херсоном та Миколаєвом: "У вас теж великий?"

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не мучать докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів"