Відомий український журналіст Дмитро Гордон, який займається власним YouTube проектом і записує інтерв'ю з багатьма цікавими особистостями, крім іншого є ще й активним користувачем соцмережі Instagram. Число його підписників вже перевищило 1 мільйон.

Дмитро Гордон дав інтерв'ю своїй колезі Раміні Есхакзай і відповів на безліч цікавих питань щодо війни, російських журналістів та особистого життя. Також він висловився про українців, які виїхали з країни, і розповів, чи всі вони повернуться додому.

Гордон і Есхакзай, скріншот з відео
Гордон і Есхакзай, скріншот з відео

Раміна озвучила статистику ООН про те, що 80% населення, покинувши рідні домівки через війну, не повертається назад. Ці дані стосуються ситуації в Сирії та Афганістані. Журналістка попросила Гордона зробити прогноз для України.

Він заявив, що тримає зв'язок з багатьма знайомими, які виїхали з країни, і 95% з них бажають повернутися додому. За його словами, причина криється в тому, що українці важко пристосовуються до інших умов і територій. А ще, наша земля настільки багата, що покинути її назавжди буде нерозумно.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ми, українці, так влаштовані, що важко приживаємося на чужих городах. Ми ростемо добре у себе. У нас грунт хороший, чорнозем найкращий в світі. Тому, я думаю, коли в Україні стане безпечно, переважна більшість українців повернуться додому", - пояснив жерналіст.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гордон зізнався, яка у нього найзаповітніша мрія: "Діамантові слова"

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Гордон помірявся з Жаном Беленюком своїми Херсоном і Миколаєвом: "У вас теж великий?"

Також портал Знай.uа писав, що Ніка Білоцерківська готова відректися від росії назавжди і спалити паспорт: "Зараз нічого ганебнішого бути не може"