Саша Пустовіт, у соціальних мережах відома як Саша Бо невдало почала кар'єру в шоубізнесі, її першу роботу розкритикували в Мережі

Ображена блогерка зробила відповідний пост в сторіс соціальної мережі instagram.

Саша Пустовіт, фото з instagram
Саша Пустовіт, фото з instagram

Як відомо, Саша стала першою блогеркою, яка зібрала мільйонну аудиторію. Хоча вона вчилася на стоматолога, проте вирішила присвятити себе іншій діяльності. Її блог присвячений материнству, стилю, здоров'ю та подорожам. Завдяки своїй завзятості в соціальних мережах їй вдалося відкрити власний салон краси та здійснити мрію - відкрити власну клініку.

Тепер Саша Бо вирішила спробувати себе у шоубізнесі. У ліричному кліпі SHUMEI "Пробач" вона зіграла роль дівчині, якій не відповідають взаємним коханням. Робота вийшла 1 червня та встигла зібрати понад 170 тисяч переглядів на Youtube.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте не всі коментарі виявились позитивними, підписники зауважили, що Саша не акторка та занадто "перекачана".

Коментарі. Фото: скрин youtube
Коментарі. Фото: скрин youtube

Коментарі. Фото: скрин youtube
Коментарі. Фото: скрин youtube

Своєю чергою Саша образилась на такі слова. І це не дивно. Мабуть, як блогерці, їй доводилося читати й не зовсім приємні коментарі. Особливо її зачепило е що вона старалася, а її акторську майстерність так і не оцінили.

"Люди, ви за*бали", - написала вона.

Вона також зауважила, що вони старалися створити красиву українську пісню, а люди замість того, щоб порадіти, навпаки облили її брудом і їй соромно, що вона живе поруч з такими злющими людьми.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, "Відро замість в*гіни" і "кінчена колишня": блогерка Саша Пустовіт хитро покарала чоловіка перед розлученням.

До слова, Блогерка Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну: хотіла показати сімейну ідилію.

Раніше ми писали, що після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".