Відома українська блогерша з Івано-Франківська, яка веде аккаунт в Instagram під псевдонімом Саша Бо і має значну армію шанувальників, повідомила радісну новину - вона погодилася вийти заміж за свого нового обранця Платона Тарнавського.

Про це вона повідомила в Instagram і розмістила романтичну фотографію, на якій чітко можна побачити обручку. Публікацію вона доповнила милим підписом про те, що війна здатна розлучати люблячі серця, але в їхньому випадку сталося інакше і тепер вона щаслива наречена.

" Часом, війна розлучає..Та нас дуже сильно об'єднало кохання. Настільки сильно, що я сказала ТАК", – написала Олександра.

Скріншот з Instagram, Саша Бо
Скріншот з Instagram, Саша Бо

Її привітали інші успішні блогери, включаючи дружину "Холостяка" Дашу Квіткову, а також її численні шанувальники. Всі побажали їй щастя в подружньому житті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/sashaabo/
Коментарі - instagram.com/sashaabo/

Коментарі - instagram.com/sashaabo/
Коментарі - instagram.com/sashaabo/

Варто відзначити, що коханий зробив пропозицію блогерці набагато раніше. Однак у період війни дівчина не наважувалася поділитися такими радісними новинами, але по поверненню з Будапешта, куди вона з дітьми вирушила на початку військових дій в Україні, таки розповіла про новий статус нареченої.

Відомо, що після скандального розлучення Олександри з Ігорем Пустовітом пройшло всього пару місяців і процес проходив досить болісно для обох сторін. Новий обранець блогерші є її однокурсником і стоматологом, а відносини з ним, як відомо, почалися ще в шлюбі з колишнім чоловіком.

Саша Бо. Фото: Instagram
Саша Бо. Фото: Instagram

Нагадаємо, українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою"

Як повідомляв Знай.uа, скандальна Саша Бо показала нового коханого через 2 дні після розлучення: "А хто знайшов..."

Також портал Знай.uа писав, що блогерка Саша Пустовіт виправдала гучне святкування в День пам'яті шаленим темпом життя: "Я забула"