Відома співачка, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва народилася в Україні, але багато років жила і працювала в росії. Її життя кардинально змінилося в той день, коли путін напав на сусідню державу і почав винищувати український народ. Зараз артистка активно допомагає співвітчизникам, усвідомлено змінивши ставлення до росії та диктатора.

В Instagram Віра Брежнєва розповіла про успіхи своєї місії, яка спрямована на допомогу українцям, які постраждали від війни. За участю благодійної організації та фінансовим внеском шанувальників співачки вдалося побудувати житловий корпус для людей, які втратили рідні домівки через окупантів.

Скріншот з Instagram, Віра Брежнєва
Скріншот з Instagram, Віра Брежнєва

"Хороші новини зараз особливо гріють душу. Навіть якщо вони малі. Ми з вами зробили свій внесок у вигляді нашого збору та новий корпус майже готовий!" - сказала Брежнєва.

Корпус розрахований на 115 місць, під землею є бомбосховища, пандуси і окремі зони для немовлят. Загалом, все для безпечного і мирного життя.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Загалом вдалося зібрати трохи більше 600 тисяч гривень. Гроші були вкладені в будівництво, а також оплачені рахунки за дах. За словами Брежнєвої, дуже скоро люди зможуть заїхати в дім. Але ще залишилися внутрішні ремонтні роботи, тому артистка знову попросила матеріальної допомоги.

"Я дякую вам за кожен переказ, кожну цеглинку! 💙 Але ваша участь ще потрібна!!! 🙏 Якщо у вас є бажання і можливість", - написала Віра.

Раніше ми писали, що Віра Брежнєва зробила те, на що не наважувалася 5 років: вся в білому і з найближчим

Як повідомляв Знай.ua, Віра Брежнєва поставила хрест на росії - все скінчено, її там більше не побачать

Також портал Знай.ua писав, після довгого мовчання Світлана Лобода приїхала в Ірпінь і на власні очі побачила "руський мір".